Winter League 2019 2020

4 november 2019 om 17:00
Mock

Reeksen en Poules periode 3?

De teerlingen zijn geworpen! Bekijk hier hoeveel punten je de voorbije periodes behaalde en in welke poule je deze periode speelt. Wie komt in elke reeks nog in aanmerking voor titel van "King Of The Court"?

 

Reeksen en Poules voorbije periodes?

De reeksindeling en de poules voor Periode 1 kan je hier nog terugvinden!

Alle reeksen en poules van Periode 2 vind je hier terug.

 

Doorgeven resultaten:

De resultaten van de gespeelde matchen van PERIODE 3 dienen door de winnaar doorgegeven te worden via deze link. Dit ten laatste tegen donderdag 5/3!

 

 

Wat?

Per duo speel je maandelijks in een poule van maximaal 5 teams, dit 3 periodes lang. Je hebt telkens een maand de tijd om op een onderling overeengekomen tijdstip deze 4 matchen te plannen en te spelen. Na afloop van de derde periode wordt er feestelijk afgesloten op onze slotavond, worden de winnaars in de bloemen gezet en de "KING OF THE COURTS" gelauwerd!

 

Voor deze editie geldt opnieuw:

 • Er zijn verschillende reeksen op basis van niveau
 •  
 • Binnen elke reeks gaan we op zoek naar de ultieme winnaar van de Winter League 2019-2020
 •  
 • Matchen naar 2 sets
 •  
 • Periode 1 en 2 word je telkens ingedeeld in een gelijkwaardige poule. Periode 3 is de indeling op basis van je behaalde resultaten in periode 1 en 2
 •  
 • Naast het behalen van overwinningen is ook je plaats binnen de poule van belang!
 •  

Regels?

Het volledige REGLEMENT vind je HIER.

+ Inschrijven gebeurt in duo en voor een welbepaalde reeks. Inschrijven kan tot en met dinsdag 29 oktober. Maximaal 80 teams worden toegelaten. Gedurende de Winter League kunnen er geen nieuwe duo's ingeschreven worden, of het is ter vervanging van een uitgevallen team.

+ Onze reeksen:

A: Experts

 • de betere P500 spelers en hoger

B: Gevorderd

 • van ervaren P250 spelers tot beginnende P500 spelers

C: Recreatief

 • van P100 tot beginnende P250 spelers

D: Enthousiasteling

 • beginnende spelers, zonder competitie ervaring of veel racketsport achtergrond, en alle liefhebbers van de sport!

We spelen in "open" reeksen. Duo's kunnen bestaan uit 2 mannen, 2 vrouwen of een man en vrouw.

Om het spelplezier van iedereen te garanderen is een juiste keuze van reeks essentieel. Ken jezelf en wees objectief. De club help graag iedereen de juiste richting wijzen en doet het nodige bij de samenstelling om optimaal padelplezier te verzekeren.

+ De competitie zelf gaat van start op 4 november en duurt tot en met 4 maart.

Periode 1: 4 nov - 15 dec

Periode 2: 16 dec - 26 jan

Periode 3: 27 jan - 4 maart

Slotavond Winter League vrijdag 6 maart

+ Een wedstrijd wordt gespeeld naar 2 winnende set tot 6 games. (Tie-Break tot 7 bij eventuele 6-6). Bij een stand van 1-1 in sets wordt een Super Tie-Break gespeeld tot 10 punten om de winnaars aan te duiden

 

Praktisch?

+ Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen aan de Winter League. De prijs per persoon bedraagt hiervoor 10 EUR voor een lid, en 100 EUR voor een niet-lid (inclusief huur velden)

Opm.: Je kan je ook aansluiten op PCB voor de resterende maanden van het seizoen en je betaalt dan pro rata het abonnementsgeld. Misschien een interessante optie (onbeperkt spelen, buiten openingsuren, verzekering via Tennis Vlaanderen, jongerentarief, ...)

+ Inschrijving van een team is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld van het duo werd betaald op het bankrekeningnummer dat je ontvangt na invullen van het inschrijvingsformulier.

+ De geactualiseerde reeksen, poules, uitslagen, klassementen, contactgegevens, ... zullen beschikbaar zijn op de website, op de club en tevens via mail verspreid worden.

 

 

 

 

VOLZET


© Copyright Padelclub Brugge 2020 - Powered by