Coronovirus

Mock

Bekijk snel wat voorlopig nog wel en niet kan op je favoriete sportclub!

 

Zijn wij nog open?

 

=> Onze bar niet

=> Ook de velden zullen helaas niet meer toegankelijk zijn vanaf zaterdag 14/3 t.e.m. 19/4.

 

We sluiten om middernacht 13/3 onze deuren van het clubhuis t.e.m. minstens 19 april.

Events, lessen en competities zijn uiteraard alvast niet meer mogelijk tot ten minste 5 april. Maar ook gebruik van de padelvelden is helaas van overheidswege niet meer toegestaan t.e.m. 19 april

De toegangspoort naar de velden zal dan ook vanaf deze nacht afgesloten zijn en club dus ook niet meer toegankelijk met ledenbadge. Mogen we ook iedereen met aandrang vragen solidair te zijn en om deze maatregelen te respecteren aub! Kruip dus ook niet op eigen houtje over de omheining.

 

Wat met gemaakte reservaties?

Vandaag vrijdag treffen we met ons team de nodige maatregelen voor reeds gemaakte groepsactiviteiten. Deze mensen worden persoonlijk gecontacteerd. Ook voor de individuele reservaties nemen we persoonlijk contact op. Niet-leden die een veldje hadden betaald krijgen dit dan ook snel teruggestort op de manier dat ze betaald hadden.

We willen jullie vragen om niet zelf contact op te nemen met ons zodat we iedereen een snel en efficiënt antwoord kunnen bieden. Jullie hoeven ons dus niet te contacteren via mail of telefoon, wij contacteren jullie. Dank alvast voor de opvolging & het begrip!

© Copyright Padelclub Brugge 2020 - Powered by