Padelklassementen

Mock

Dankzij de invoering van een individueel padel klassement zullen de verschillende reeksen (Interclub, Padeltour) evenwichtiger zijn.

Neem snel een kijkje in welke reeks je kan deelnemen.

 

 

Op vraag van de clubs en de spelers werden er padelklassementen berekend zodat meer spelers in een correcte reeks interclub en Padel Tour inschrijven.

Alle spelers en speelsters die reeds deelnamen aan de Interclub of aan een tornooi van de Padeltour hebben dan ook een klassering gekregen.

Concreet kreeg iedereen een "label" P100, P250, P500, P750 of P1000.

Principe is op zich heel simpel. Iemand met een bepaalde ranking kan altijd meespelen in Interclub of een tornooi in zijn reeks of in een hogere reeks.

VB: Een P250 speler kan IC en Padeltour  meedoen in de P250 en hoger, maar nooit in de P100.

Voor dames die in de open reeks willen spelen is zelfde regel van toepassing!

Dit is opnieuw een volgende stap in de groei van onze sport. De indeling is globaal genomen heel goed. Natuurlijk zijn er individuele gevallen die misschien niet perfect zijn. Mensen die bijvoorbeeld redelijk veel deelgenomen hebben aan tornooien (en eens ver raakten) en IC zijn misschien iets te hoog ingeschaald terwijl anderen, die bijna geen tornooien meededen, ondergewaardeerd zijn.

Maar geen nood! De berekende klassementen zijn geldig voor de Padel Voorjaar Interclub 2019 en Padel Tour tornooi inschrijvingen tot en met 18/06/2019. Na het einde van de Padel Voorjaar Interclub wordt een nieuwe klassementsberekening bekend gemaakt voor de tweede helft van het seizoen.

Wil je meer weten over hoe en wat? Check dan onderstaande link

https://www.tennisvlaanderen.be/competitie-padel-klassementen

Een overzichtje van al onze leden* vind je via onderstaande link

Overzicht klassementen

*een heel aantal spelers van ons zijn nog via hun Tennisclub aangesloten bij Tennis Vlaanderen. Zij staan hier dan ook niet tussen. Je kan je klassement echter ook heel snel terug vinden door te zoeken op naam speler op de site van TV.

© Copyright Padelclub Brugge 2019 - Powered by