Resultaten Speelweek 1 Interclub

Mock

Hoe brachten onze teams het er van af de voorbije speelweek? Neem snel een kijkje!

P100

PADELCLUB BRUGGE (Team Bram Roose) vs T.C. ELEVEN A: 4-2

Eerste kennismaking met de interclub en meteen de eerste zege. Keep up the good work! Wel zot dat jullie tot de late namiddag moesten spelen ... :)

P250

T.C. ELEVEN vs PADELCLUB BRUGGE A (Team Dries Lierman): 1-5

Het team van Dries kent ondertussen het klappen van de zweep in deze reeks. Een ruime zege was dan ook het logische gevolg.

PADEL CLUB ROESELARE A vs PADELCLUB BRUGGE F (Team Dieter Segaert): 4-2

Match die al weekje eerder plaats vond. Eerst leek een vlotte zege in de maak maar een 0-2 voorsprong werd toch nog een nederlaag. Next time better!

PADELCLUB BRUGGE E (Team Bram De Ly) vs GHISTELEHOF SPORTCOMPLEX D: 0-6

Kurkdroge nederlaag voor de onzen. Of dit kwam door de afgesnoepte veldjes of de sterkte van de tegenstand laten we in het midden. Gelukkig stond er nadien een mega-lekkere stoverij te wachten.

PADELCLUB BRUGGE B (Team Kevin Roelandts) vs T.C. BRUGHIA A: 5-1

Vlotte zege tegen een beginnend team van onze buren. Wordt wel trakteren aan team van Bram i.v.m. de veldjes ... .

PADELCLUB BRUGGE D (Team Luc Somers) vs PADELCLUB BRUGGE C (Team Mattias Van Holm): 3-3

Dat PCB ging winnen stond vast. Of toch niet? Een billijk gelijkspel waarbij vooral Wouter de pineut was met 3 verloren Tie-Breaks... . O ja, tis 1 set tot 9 hé mannen :).

P500:

T.C. FOR EVER A vs PADELCLUB BRUGGE D (Team Justine Leys): 6-0

We kochten het thuisvoordeel over maar het mocht niet baten. Tegenstand was outstanding en gewoon te sterk. Maar wij hadden wel de knapste speelsters!

K.G. WITTE BEER vs PADELCLUB BRUGGE C (Team Jeffry Vincke): 6-0

Of moeten we zeggen Semi PCB vs PCB? Iedereen op het wedstrijdblad heeft al menige uren, avonden op onze velden (bar?) achter de rug. Maar de ervaren rotten van de WB waren duidelijk een maatje te groot voor de nieuwelingen in deze reeks.

PADELCLUB BRUGGE B (Team Wim Gilis) vs OSTEND TENNIS CLUB B: 1-5

P500 Oostende = kwaliteit. Dat mochten "onze tennissers" ervaren. Enkele verloren Tie-Breaks deden PCB de das om. Een eerste zege voor deze ploeg zal echter zeker niet lang op zich laten wachten!

PADELCLUB BRUGGE A (Team Niko Verrecas) vs T.C. KOKSIJDE: 5-1

Dank aan de tegenstand voor het geduld en de Padel filosofie! Ziekte, miscommunicatie, nachtelijke escapades, ... gooiden bijna roet in het eten. Het werd uiteindelijk een zonnige zondagochtend met een duidelijke zege.

P750:

PADELCLUB BRUGGE A (Team Sam Bulcke) vs PADELCLUB BRUGGE B (Team Gunther Meesschaert): 1-5

Clash of the titans die al vorige week werd gespeeld. Team Sam zat misschien al half met het hoofd in Spanje en de aankomende padeltrip. Geen top dag dus en zo kon ons B team verrassen. Speciale vermelding voor Xander die zijn pa het nakijken gaf!

P1000:

PADELCLUB BRUGGE (Team Vincent Dedecker) vs T.C. PANORAMA: 6-0

Hoge verwachtingen voor de match tegen de mannen van aan de taalgrens. Christophe Rochus en zijn teamgenoten waren echter geen partij voor onze toppers. Is de beste ploeg van Vlaanderen nu al gekend?

© Copyright Padelclub Brugge 2020 - Powered by