Resultaten Speelweek 2 Interclub

Mock

Benieuwd hoe de teams van PCB het er vanafgebracht hebben afgelopen weekend?

P100

T.C. ‘T LOBBEKE vs PADELCLUB BRUGGE (Team Bram Roose): 3-3

Er werd deze week toch wat leergeld betaald. De ploegsamenstelling zorgde voor onnodige extra stress en dat had duidelijk z’n invloed op het spelniveau. Gelukkig werd op het einde nog een scheve situatie min of meer rechtgezet.

 

P250

PADELCLUB BRUGGE A (Team Dries Lierman) vs PADEL 4U2 E: 3-3

Gelijkopgaande ontmoeting met een logisch resultaat. Zo zie je maar dat ook voor dit team een plaats in de volgende ronde niet als vanzelfsprekend mag gezien worden en dat elke match gespeeld moet worden.

PADELCLUB BRUGGE F (Team Dieter Segaert) vs PADELCLUB BRUGGE E (Team Bram De Ly): 2-4

Het team van Bram mocht voor het eerst dit jaar juichen. Alleen jammer dat dit ten koste was van Dieter zijn team :). Sterke man bij Brugge E was Stijn Willems die zijn team over de streep trok met 3 zeges.

T.C. ‘T LOBBEKE B vs PADELCLUB BRUGGE B (Team Kevin Roelandts): 2-4

Iets minder makkelijk dan de week voordien maar toch alweer een mooie zege voor dit team. Kapitein Kevin was opnieuw de bezieler van deze zege.

PADELCLUB BRUGGE C (Team Mattias Van Holm) vs WITTE BEER: 4-2

Bij een derby zijn er altijd vertrouwde gezichten en dat was hier niet anders. Ondanks hun terreinkennis moesten de mannen en vrouwen van de Witte Beer toch nipt de duimen leggen. Keerpunt was de volharding van kapitein Mattias. Na 2 verloren matchen toch opnieuw alles uit de kast en hiervoor beloond met winst in de laatste match.

T.C. BRUGHIA B vs PADELCLUB BRUGGE D (Team Luc Somers): 5-1

Het wil voorlopig nog niet echt lukken voor dit team. Afgelopen weekend werd terecht het onderspit gedolven tegen onze buren. Even de koppen bij elkaar steken en wat tactischer spelen is voor dit team wellicht de boodschap!

 

P500

PADELCLUB BRUGGE D (Team Justine Leys) vs Merelbeke A: 1-5

Maxime en Toon deden even de hoop opleven maar ondanks enkele gelijkopgaande matchen werd het opnieuw een nederlaag voor Team JUTTSIE. Ze staan echter wel al met stip genoteerd voor de trofee van leukste team in deze reeks!

PADELCLUB BRUGGE C (Team Jeffry Vincke) vs MERELBEKE B: 3-3

Jeffry had z’n contacten aangesproken / afgedreigd en voor versterking gezorgd. En dat bleek nodig want Merelbeke B bleek een te duchten tegenstander! Als kapitein zorgde hij aan de zijde van de X-men toch maar mooi voor een verdiend punt!

T.C. DE WATERTOREN MENEN vs PADELCLUB BRUGGE B (Team Wim Gilis): 0-6

Wim en z’n vrienden hebben de padelmicrobe duidelijk te pakken. Ze koppelen hun tennistalent meer en meer aan padelfinesse en dat levert resultaat op. In Menen werd dan ook een eenvoudige zege behaald.

K.T.C. AZALEA vs PADELCLUB BRUGGE A (Team Niko Verrecas): 2-4

Ook voor dit team stond er een derby op het menu. Helaas geen Jacky bij de tegenstanders maar hij was wel aanwezig om de sfeer te verzorgen! De Spaanse finesse van Ruben bleek de doorslag te geven in deze leuke ontmoeting.

 

P750

PADELCLUB BRUGGE A (Team Sam Bulcke) vs PADEL 4U2 B: 6-0

Wat een Spaanse stage allemaal niet kan doen! Hele knappe prestatie van de onzen waarmee ze bewezen dat de eerste week een “accident de parcours” was. Manu zette aan de zijde van Martijn de toon door een P1000 speler te kloppen. Hierdoor behoudt ook deze ploeg nog alle kansen om door te stoten naar de volgende ronde.

PADELCLUB BRUGGE B (Team Gunther Meesschaert) vs T.C. ‘T LOBBEKE: 1-5

Ene Dominique Coene bij de tegenstanders en dan weet je dat het moeilijk wordt … . Desondanks behoorde een gelijkspel zeker tot de mogelijkheden met nog 2 matchen die nipt in de STB verloren gingen. Yves Rootsaert profiteerde van z’n terreinkennis en bleek uiteindelijk de man die Maaldegem naar de overwinning stuwde.

 

P1000

T.C. FUN IN TENNIS vs PADELCLUB BRUGGE (Team Vincent Dedecker): 1-5

Dat ze kunnen padellen in Berchem weet iedereen. Er werd dan ook met spanning uitgekeken naar deze match tussen de op papier 2 sterkste teams in deze reeks. Uiteindelijk stond er weeral geen maat op onze toppers en keerden ze huiswaarts met de scalp van F.I.T. Waren de matchen close of was het easy-peasy voor PCB? Valt niet te zeggen. Tegenstander is het verlies nog aan het verwerken en vond de moed nog niet om de scores in te geven :).

 

© Copyright Padelclub Brugge 2019 - Powered by