Resultaten Speelweek 3 Interclub

Mock

P100

PADELCLUB BRUGGE (Team Bram Roose) vs OSTEND TENNIS CLUB: 4-2

 

Het bewijs dat ook in afwezigheid van de kapitein dit team de overwinning kan binnenrijven. Al bij al een comfortabele zege van dit gemotiveerd team.

 

P250

 

‘T LOBBEKE A vs PADELCLUB BRUGGE A (Team Dries Lierman): 0-6

 

Team Dries stoomt zoals verwacht redelijk makkelijk door naar de volgende ronde. Geen enkele match kwamen ze afgelopen weekend in de problemen. Keep up the good work!

 

GHISTELEHOF D vs PADELCLUB BRUGGE F (Team Dieter Segaert): 5-1

 

Ook in dit team moesten ze het stellen zonder de kapitein. Ze lieten dit echter niet aan hun hart komen en maakten er een leuke namiddag van op het plein en in de bar. O ja, de tegenstander was duidelijk sterker … .

 

PADELCLUB BRUGGE B (Team Kevin Roelandts) vs K.T.C. AZALEA  A: 2-4

 

Verrassende nederlaag van een van onze sterkere teams in deze reeks. Bij de tegenstander een dame die duidelijk maar deed dan haar mannetje staan, Tine Gilis. Onze mannen waren alvast onder de indruk en lieten zich vloeren.

 

K.T.C. AZALEA B vs PADELCLUB BRUGGE C (Team Mattias Van Holm): 3-3

 

Met enkel clubs die binnen een straal van 3 km liggen denkt men in deze poule alvast aan het klimaat! Dan zijn vertrouwde gezichten bij de tegenstander natuurlijk nooit veraf. Leuke ontmoeting m.a.w. waarbij Hans Lierman en Gerdi Volckaert hun eerste stappen in de P250 mochten zetten. Mattias loodste zijn team naar een logisch gelijkspel.

 

PADELCLUB BRUGGE E (Team Bram De Ly) vs T.C. RUMBEKE: 0-6

 

Duidelijk een trend deze week, kapiteins die het vertrouwen aan hun teamgenoten gaven. Bram De Ly dacht zo alvast het tij te kunnen keren in deze poule maar het mocht niet baten. Een nieuwe nederlaag viel dus op te tekenen. Komaan hé boyz. Toon wat je waard bent!

 

P500:

 

T.C. ELEVEN vs PADELCLUB BRUGGE D (Team Justine Leys): 4-2

 

Tom Stellamans was duidelijk gemotiveerd om er wat van te maken. Hij vocht zich verdienstelijk naar 2 zeges. Alleen met z’n wederhelft Sofie wilde het precies niet lukken :). Zoals het deze week hoorde gaf kapitein Justine het spelplezier cadeau aan haar teamgenoten.

 

KON. DEINZE T.C. vs PADELCLUB BRUGGE C (Team Jeffry Vincke): 6-0

 

Potten gaan ze niet breken in deze reeks maar ze dingen toch ook aardig mee naar de kroon van leukste team! Vandaar dat mensen stonden te dringen om afgelopen weekend mee te mogen doen. De tegenstander was helaas duidelijk een maatje te groot. Al had Matthias zeker voor de eerredder kunnen zorgen. Alleen een ongeoorloofde position switch en een modeblunder deden hem de das om.

 

PADELCLUB BRUGGE B (Team Wim Gilis) vs BOSTERHOUT: 3-3

 

Onze terreinen waren dit weekend blijkbaar behekst. Ook in dit team een uitvaller in het begin van de ontmoeting met een spierletsel. Wonder boven wonder werd nog een broodnodig gelijkspel uit de brand gesleept met dank aan invaller Thomas Renier.

 

PADELCLUB BRUGGE A (Team Niko Verrecas) vs OSTEND TENNIS CLUB: 1-5

 

Er werd gestart met een domper op het padelplezier. Een speler gaf niet thuis dus moest men met 3 proberen om een gelijkspel uit de brand te slepen. Onmogelijk tegen tegenstanders van het Oostends kaliber, maar dus vooral jammer voor zij die op hun padelhonger bleven zitten.

 

P750:

 

KON. DEINZE T.C. vs PADELCLUB BRUGGE A (Team Sam Bulcke): 2-4

 

Het thuisvoordeel werd met veel plezier overgenomen door de onzen (iedereen wil graag komen eten bij Filip en Nathalie :)). Jammer genoeg een speler van Deinze die toch niet veel plezier aan onze club beleefde. Een pijnlijke val had een zware schouderblessure tot gevolg. Ondanks dit ongelukkige voorval werd het een bijzondere spannende ontmoeting waarbij PCB zijn kansen gaaf wist te houden met een felbevochten zege.

 

PADEL 4U2 B vs PADELCLUB BRUGGE B (Team Gunther Meesschaert): 1-5

 

Te veel enthousiastelingen en te weinig pleinen. Het werd dus een namiddagje geduld uitoefenen. Dan maar van de zon en het terras in Gentbrugge genieten! Tussendoor werd de tegenstander al bij al eenvoudig opzij gezet. Stilaan wordt duidelijk dat dit team nog steeds voor de verrassing kan zorgen in deze reeks. Een strijd tussen het A en het B team is zich aan het ontspinnen om door te stoten naar de volgende ronde… .

 

P1000:

 

PADELCLUB BRUGGE (Team Vincent Dedecker) vs KON. DEINZE T.C.: 5-1

 

Nog één moeilijke horde viel er voor dit team te nemen. Deze ploeg kon de eindzege al bijna ruiken en enkel het gedreven team van Ief Nollet kon het feestje nog enigszins verstoren. Maar met de nadruk op kon! De uitslag zegt genoeg. Het P1000 team van PCB is simpelweg de sterkste van Vlaanderen en mag, met nog enkel een galamatch tegen de vrienden van Brughia, al aan vieren denken.

© Copyright Padelclub Brugge 2020 - Powered by