Samenwerking Attak Padel Academy

Mock

Kwaliteit en service streven we naar, ook voor ons lesaanbod!

Samenwerking Attak Padel Academy

In ons streven naar kwaliteit kunnen we met trots melden dat we vanaf juli gaan samenwerken met de Attak Padel Academy van Vincent Dedecker. Door deze samenwerking zijn we overtuigd dat we een nog uitgebreider en kwalitatiever aanbod naar lessen en stages zullen kunnen bieden in de toekomst, zowel voor volwassenen als kinderen.

Vincent heeft meer dan zijn strepen verdiend als hoofdtrainer en organisator van tennisschool Rekkets en is de laatste jaren ook op Padel verliefd geworden. Aangezien hij vaak op een padelcourt terug te vinden is zal hij voor velen van jullie dan ook geen onbekende zijn. Wist je trouwens dat hij een van de beste spelers in onze provincie is?

Concreet gaat hij samen met zijn Academy vanaf juli de organisatie van de lessen op zich nemen. Het is wel de bedoeling van alle partijen dat onze huidige trainers Detlef, Tony en Cedric deel gaan uitmaken van Vincent zijn team. Hun meerwaarde voor onze club hebben jullie al zeker leren kennen. Na de Paasvakantie volgen er meer details omtrent aanbod!

Wat tot aan juli? Wel, dan gaan we gewoon verder met het huidige aanbod! Tony is beschikbaar op maandag en woensdag, Detlef op dinsdag en Cedric een paar uur op donderdag. Neem via deze link zeker een kijkje naar de openstaande mogelijkheden! Ook de 3 sportkampen van de paasvakantie en de Zomervakantie gaan nog onder onze vlag door. Daarna neemt Vincent en zn team de volledige organisatie voor hun rekening.

© Copyright Padelclub Brugge 2018 - Powered by