Trainerscursus Padel

Mock

Zot van Padel en zin ook anderen met je enthousiame aan te steken? Misschien is een trainerscursus dan iets voor je!

Volg een trainersopleiding padel!

Ben je ook helemaal in de ban van de snelst groeiende sport ter wereld? Wil je meer te weten komen over padeltechnieken, specifieke spelsituaties, tactiek en oefenstof? Schrijf je dan zeker in, want de plaatsen zijn beperkt!

Vincent en Attak Padel zijn steeds op zoek naar nieuwe lesgevers om onze sportieve werking verder uit te bouwen. Heb je interesse om samen met hem op onze club mensen iets bij te brengen, aarzel dan niet om Vincent te contacteren via vincent@attakpadel.be !

Hieronder vind je alle info omtrent de opleiding.

Wanneer?

Locatie: Arenal Padel Club Mechelen

Data: 29-30/12/2018 en 5-6/1/2019

Toelatingsvoorwaarden

Criteria:

Initiator Tennis of andere racketsport

Min. 1 jaar ervaring padelervaring op niveau P500

100% aanwezigheid vereist voor de opleiding

Plaatsen zijn beperkt!

Voorrang wordt gegeven aan trainers van clubs met al een actieve padelwerking. Max. 2 beschikbare plaatsen per club, tenzij de opleiding niet volzet is. In dit geval kan een derde trainer nog aansluiten.

Voldoe je niet aan de toelatingsvoorwaarden? 4 weken voor de start van de opleiding worden de nog beschikbare plaatsen opengesteld voor geïnterresseerden die niet voldoen aan de toelatingsvoorwaarden. Zij kunnen opleiding volgen zonder dat dit resulteert in een automatische kwalificatie.

Examens en stage

Examen

Theorie examen schriftelijk (1u-2u)*

Praktijk examen*

Examenles 40 min aan 4 zelf mee te nemen spelers (betere P100 spelers / P250 spelers)

Thema wordt 1 week voor het examen doorgestuurd

Didactisch materiaal zelf te voorzien

*Data voor de opleiding januari 2019 worden nog bekend gemaakt

Stage

Mogelijkheid 1: Stage op een Tennis Vlaanderen event waarbij initiaties gegeven worden (vb Feest van de Jeugd, Padel Tour Masters, ...)

Mogelijkheid 2: Meeloopstage bij mentor (2u) met verslag (datum, lesthema, lln/niveau, oefenreeks, wat heb ik geleerd, aandachtspunten)

Mogelijkheid 3: Stageles met video. Je geeft 1u les aan 4 lln met een thema naar keuze (uit themalijst opleiding). Lesvoorbereiding + gefilmde les doorsturen.

 

Prijs?

Kostprijs: 225 EUR

 

© Copyright Padelclub Brugge 2019 - Powered by